maanantai 30. maaliskuuta 2015

Lyhyt alkukatsaus mitä tulevaisuus tuo tullessaan

                                         Nyt soi: Sonata Arctica - Victoria's Secret

Kuka?
 - Iina Malinen. Olen 20-vuotias nuori nainen Etelä-Savosta joka opiskelee metalliartesaaniksi. Olen luonnonlapsi jonka sydän kuuluu metsiin, aukeille nummille, järvien rannoille ja tuntureille - kaikkialle missä luonnon tuntee vahvana ympärillään. Olen kiinnostunut muunmuassa taiteista, eri kulttuureista sekä kirjallisuudesta. Ammennan omiin töihini suurilta osin omia tunnetilojani sekä kiinnostustani luontoon ja eläimiin.

Miksi?
- Haluan paikan jossa jakaa innostustani metalliin ja tämän alan opiskeluun. Paikan, jossa voin jakaa kuvia töistäni, kertoa niiden tekovaiheista ja jota kiinnostuneet voivat halutessaan lukea sekä mitä voin itse jälkeenpäin selailla muistaakseni työvaiheita ja töitä ja kaikkea hyvää mitä tässä alassa on.

Milloin?
- Aloitin alkujaan opiskelun hopeasepäksi Tampereella syksyllä 2013. Henkilökohtaisten syiden takia muutin kuitenkin takaisin kotikaupunkiini ja aloin jatkamaan täällä lähimmän vastaavan koulutuksen parissa metalliartesaanina syksystä 2014 alkaen. Opiskelen käsi- ja taideteollisuuden perustutkintoa ammattikoulussa aikuispuolella.Mitä?
- Kiinnostukseni pääpaino on korujen valmistuksessa (kuten riipukset, korvakorut jne.), mutta teen myös muita metallitöitä. Luvassa on siis niin pikkutarkkaa näperrystä kuin hallikoneiden käyttöäkin. Korunvalmistusta, takomista, sorvausta, mitä milloinkin.  

                                                     -Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti